Timelønnet ved Robin

Fra Robin

Gå til: navigasjon, søk
Fristen for å søke stillingen er utløpt

ROBIN-gruppen har en omfattende aktivitet inkludert en rekke laboratorier og forskningsprosjekter. For å assistere oss i våre aktiviteter søker vi nå en student (fortrinnsvis ferdig med 2. år bachelor eller masterstudent på. 1 året) til å jobbe som deltidsansatt vitenskapelig assistent for ROBIN.

Arbeidsoppgavene vil inkludere organisering og driftsoppgaver relatert til labene, og vil i tillegg være bistand til eksempelvis prototypesammenstilling, programmering og maskinvareutvikling (FPGA). Arbeidsomfanget er fleksibelt, og kan tilsvare opp mot 20% stilling over tid. Arbeid i juleferie/sommerferier kan også være aktuelt dersom det er ønskelig.

Kunnskap innen programmering, app-utvikling, robotikk (inkl. 3D-printing, CAD-modellering og prototyping), og/eller FPGA-design vil være en fordel. I tillegg er det å være "praktisk anlagt" en god egenskap for arbeidet.

Hvis dette høres spennende ut, send en kortfattet søknad med CV og karakterutskrift der din kompetanse og erfaring relatert til vår aktivitet framgår. Skriv gjerne hvor mange timer i uka du er interessert i å jobbe. Vi ønsker i første omgang å engasjere studenter på første året master i Informatikk: Robotikk og Intelligente systemer.

Tiltredelse: Så snart som mulig.

Varighet: Juli 2021. Det er muligheter for forlengelse avhengig av finansiering fra instituttet.

Arbeidstid: Etter avtale.

Lønn: Lønnes etter stillingskode 1018, 1019 eller 1020, avhengig av kompetanse og ansenitet.

Søknaden merkes med "Søknad som timelønnet ved Robin <brukernavn>" i emnefeltet og sendes senest 27.9.2020 til vegardds at ifi.uio.no. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju etter fristens utløp.

Personlige verktøy