Timelønnet ved Robin

Fra Robin

Revisjon per 1. feb 2022 kl. 10:25 av Vegardds (Diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre versjon | Nåværende versjon (diff) | Nyere versjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk


Stilling ledig som vitenskapelig assistent ved ROBIN

ROBIN-gruppen har en omfattende aktivitet inkludert en rekke laboratorier og forskningsprosjekter. For å assistere oss i våre aktiviteter søker vi nå studenter (fortrinnsvis ferdig med 2. år bachelor eller masterstudent på. 1 året) til å jobbe som deltidsansatt vitenskapelig assistent for ROBIN.

ROS-utvikler

En av de siste anskaffelsene i ROBIN-gruppen er en robot utviklet av PAL robotics; Tiago Steel (se mer på https://pal-robotics.com/robots/tiago/). Jobben vil være å implementere programvareoppsett for å tilrettelegge for forsknings- og undervisningsaktiviteter. Det vil si å bidra til implementering av løsninger for sansing og kontroll og dokumentere bruken av eksisterende og egne løsninger for å gjøre bruken lettere for andre. Det kan også være aktuelt å utvikle demonstratorer som kan brukes i utadrettede aktiviteter (ved besøk på lab, ulike messer, mm). Det vil også være aktuelt å bistå lab assistent når det er behov. Kunnskap innen programmering, Robot operating system (ROS) og singularity/docker vil være en fordel.

Interessert?

Hvis stillingene høres spennende ut, send en kortfattet søknad med CV og karakterutskrift der din kompetanse og erfaring relatert til vår aktivitet framgår. Skriv gjerne hvor mange timer i uka du ønsker å jobbe. Vi prioriterer studenter på første året master i Informatikk: Robotikk og Intelligente systemer.

Tiltredelse: Så snart som mulig.

Varighet: 31.12.2022. Det er muligheter for forlengelse avhengig av finansiering fra instituttet.

Stillingsandel: Inntil 20%.

Lønn: Lønnes etter stillingskode 1018, 1019 eller 1020, avhengig av kompetanse og ansiennitet.

Søknaden merkes med "Søknad som timelønnet ved Robin <brukernavn>" i emnefeltet og sendes senest 20.2.2022 til vegardds at ifi.uio.no. Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju etter fristens utløp.

Personlige verktøy