Timelønnet ved Robin

Fra Robin

Revisjon per 11. sep 2018 kl. 13:32 av Vegardds (Diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre versjon | Nåværende versjon (diff) | Nyere versjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk

Ønsker du jobb ved siden av studiene? Søk jobb somtimelønnet hos ROBIN

ROBIN-gruppen har en omfattende aktivitet inkludert en rekke laboratorier og forskningsprosjekter. For å assistere oss i denne aktiviteten søker vi nå en eller flere studenter (ferdig med 2. år bachelor eller masterstudent) til å jobbe timelønnet for ROBIN.

Arbeidsoppgavene vil inkludere organisering og driftsoppgaver relatert til lab-ene, og vil i tillegg være bistand til eksempelvis prototypesammenstilling, programmering og maskinvareutvikling (FPGA). Arbeidsomfanget er fleksibelt, og kan tilsvare opp mot 20% stilling over tid. Noe arbeid i juleferie/sommerferier kan også være aktuelt dersom ønskelig.

Kunnskap innen programmering, app-utvikling, robotikk (inkl. 3D-printing, CAD-modellering og prototyping), og/eller FPGA-design vil være en fordel. I tillegg er det å være "praktisk anlagt" en god egenskap for arbeidet.

Hvis dette høres spennende ut, send en kortfattet søknad med CV og karakterutskrift der din kompetanse og erfaring relatert til vår aktivitet framgår. Skriv gjerne hvor mange timer i uka du er interessert i å jobbe.

Tiltredelse: Så snart som mulig.

Arbeidstid: Etter avtale.

Lønn: Lønnes etter stillingskode 1018, 1019 eller 1020, avhengig av kompetanse og ansenitet.

Søknaden merkes med "Søknad som timelønnet ved Robin <brukernavn>" i emnefeltet og sendes senest 16. september til vegardds at ifi.uio.no

Personlige verktøy